Τα μπίζα είναι το πιο παλιό όσπριο! Η γεύση τους είναι ανάμεσα στον αρακά και το ρεβίθι! Αυτή η σαλάτα είναι ότι πρέπει για να συνοδέψει το ουζάκι ή την ρακί σας δίπλα στη θάλασσα. Τώρα που το σκέφτομαι μια χαρά θα ήταν και λευκό κρύο κρασάκι!
Πεντανόστιμη και θρεπτική , ελαφριά και πρωτότυπη Φτιάξτε την με την πρώτη ευκαιρία! !
Υλικά
300 γραμμάρια μπίζα βρασμένα αλλά όχι λιωμένα
μισό ματσάκι άνιθο
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
ένα πακέτο πέστροφα καπνιστή
λεμόνι, λάδι πιπέρι
Διαδικασία
Βράζουμε τα μπίζα σε μπόλικο αλατισμένο νερό
Ωστόσο σε μπολ ανακατεύουμε άνηθο, κρεμμυδάκια
λεμόνι , ελαιόλαδο, πέστροφα
![]() |
βρασμένα μπίζα |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου