Υλικά
1 ποτήρι ηλιέλαιο
2 φλιτζάνια αλεύρι γ.ο.χ
Μαύρη ζάχαρη
1 κούπα σταγόνες
1 κούπα σταγόνες
πραλίνα φουντουκιού
3 αυγά
3 αυγά
1 κ.γ. σόδα
3 βανίλιες
Λίγη κανέλα
Χτυπάμε το ηλιέλαιο με τη μαύρη ζάχαρη για να λιώσει.
βάζουμε και τ αυγά τα χτυπάμε κι αυτά
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε να γίνει το ζυμάρι μας
Προσθέτουμε και τις σταγόνες σοκολάτας
Παίρνουμε στο χέρι μας ένα κομμάτι ζυμάρι και βάζουμε μέσα μια κουταλιά πραλίνα.
Προσέχουμε να κλείσει καλά το ζυμάρι περιμετρικά για να μη χυθεί η πραλίνα στο ψήσιμο.
Δεν θέλουν πολύ ώρα. Ροδίζουν στους 170 βαθμούς πάνω κάτω φούρνο το πολύ σε 25 λεπτά.
Τραγανά απέξω και ζουμερά σοκολατένια από μέσα!
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου