Translate

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

Γεμιστά φιλέτα με τυριά


Ένα από τα πολύ νόστιμα πιάτα των Χριστουγέννων ήταν τα γεμιστά φιλέτα που τα φτιάξαμε με την Ολυμπία  και τα συνοδεύσαμε με κριθαράκι και μανιτάρια πορτσίνι.
Τα μανιτάρια αυτά  για όποιον δεν τα ξέρει έχουν πολύ πιο έντονη γεύση από τα υπόλοιπα και δίνουν άρωμα χρώμα και μοναδική γεύση στο ριζότο ή το κριθαράκι.

Εμείς είχαμε κοτόπουλο αλλά και τα φιλέτα γαλοπούλας είναι εξίσου νόστιμα.

Υλικά

για 5 άτομα

5 φιλέτα κοτόπουλου (να σας τα ανοίξει ο χασάπης σας για γέμισμα, γλιτώνεις ταλαιπωρία)
τυρί γκούντα, τυρί παρμεζάνα και ξυνομυζήθρα ή φέτα
τοματίνια τσέρυ ή λιαστή ντομάτα
μαϊντανό
μαγιονέζα
αλάτι και πιπέρι
αλεύρι



Διαδικασία



Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα












Τα αλείφουμε με μαγιονέζα
















Βάζουμε τα τυριά, μαϊντανό, τοματίνια


Κλείνω το φιλέτο












Αλευρώνω τα φιλέτο και το ρίχνω στο τηγάνι για να μισοψηθεί. 




















Το βάζω στην λαδόκολλα σε ένα ταψάκι










Και τ αφήνω να ψηθούν εντελώς για 20 λεπτά ακόμα στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.










Καλή όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου