Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι με όλα του τα λιπαρά.
1 ίδιο κεσεδάκι ελαιόλαδο
1 μπέικιν πάουντερ διαλυμένο σε μισό φλ. χλιαρό νερό
κουρκουμά, μια τσιμπια αλάτι, λίγο πιπέρι
αλεύρι γ.ο.χ. το ζυμάρι να είναι μαλακό αλλά να μην κολλάει στα χέρια
5-6 λιαστές ντομάτες
1 κ.σ. κάπαρι 2 κ.σ. πράσο
1 φλ. ξινομυζύθρα και 1 φλ. γκούντα
Διαδικασία
κόβουμε τα λαχανικά μικρά κομματάκια
προσθέτω το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και το μπέικιν, βάζω και τα μπαχαρικά και ανακατεύω πολύ καλά. \
Αυτή η εκδοχή που φωτογράφισα έγινε μ ένα κομμάτι κατσικάκι που είχα από την προηγούμενη μέρα. Του έδωσε καταπληκτική γεύση. Αλλά άντε να έχεις περισσευούμενο κατσικάκι Αστερουσίων για να βάλεις μια χούφτα στα τυροπιτάκια!! Οπότε έχω να πω πως έγιναν εξίσου ωραία μόνο με τυρί. Οπότε αν έχετε κατσικάκι βάλτε το, αν όχι κάνει το ίδιο!
Σ αυτή την φάση προσθέτουμε και τα τυριά
Χτυπάμε καλά και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι.
τσιμπάμε μέτρια κομμάτια και τα απλώνουμε αραιά σε ταψί με λαδόκολλα
Καλά όταν ψήνονται μυρίζει ο κόσμος!!
Δεν τα ροδίζουμε υπερβολικά γιατί ξεραίνονται!
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου